KVIMOSA

  • 6 cl mousserande kvittendryck
  • 3 cl färskpressad ekologisk apelsinjuice
  • 1 cl färskpressad ekologisk citronjuice
  • 1 cl sockerlag

Blanda apelsinjuice, citronjuice och sockerlag i ett generöst coupeglas. Toppa upp med mousserande kvittendryck. Garnera förslagsvis med apelsinzest eller inkokt körsbär.

“Kvimosa är en lek med en av de mest kända brunchcocktailarna som finns – Mimosa. Här gör vi den i alkoholfri version, med lite extra citron för ökad syra, och sedan upptoppad med lika härligt syrlig mousserande kvittendryck. De olika citrustonerna spelar väl med varandra och skapar en läskande drink, som vi tycker passar minst lika bra som fördrink som på just brunchen.” – Joakim & Mattias @cocktaildetour

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick.

Läs mer under villkor hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har.

You have Successfully Subscribed!